Danselinje

- fed musik foran spejlet

Gørlev Idrætsefterskole

- masser af forskellige stilarter

Udfordringer

- god stemning på Gørlev Idrætsefterskole

Dans

Har du svært ved at stå stille, når musikken først er gået i gang? I så fald er dans et linjefag, du ikke kommer udenom. Her lærer du at bevæge dig, som du helt sikkert aldrig har gjort før. På danselinjen får du nemlig lov til at prøve kræfter med både hiphop, ballet, moderne dans, house og meget, meget mere.

Den ene dag skal du danse groove, den anden dag er det wacking. For på danselinjen bliver du præsenteret for et utal af forskellige spændende dansearter. Du lærer grundtrinene indenfor de forskellige dansegenre. Nogle trin vil føles velkendte, mens andre helt sikkert vil føles fremmede. Du vil blive udfordret, mens du nysgerrigt danser dig igennem dit efterskoleår. Undervejs vil du lære om baggrunden for de forskellige danse. Hvor stammer ”house” egentlig fra? Og hvorfor danser man hiphop?

 

Her er også udfordringer til den mest rutinerede danser. Hiphopperen lærer at danse ballet og omvendt. Hvem ved, måske har du skiftet dine baggy pants ud med et balletskørt, når du er færdig her. Har du knap så meget erfaring med dans, skal du glæde dig til mødet med alverdens dansestilarter.

 

Vil du gerne vise din familie og venner, hvad du har lært? Det får du rig mulighed for på danselinjen. Vi har vores egen serie, som er en del af skolens opvisningsprogram. En serie, der med sit sjove og anderledes udtryk altid skiller sig ud fra resten af programmet. 

 

 

Hjemme på Gørlev træner vi til lyden af lækker musik i gymnastiksalen. Her får du lov til at leve dig ind i dansen foran en kæmpemæssig væg af spejle.

 

Træneren på danselinjen er af det stof, en rigtig danser er gjort af. Hun har taget flere kurser i forskelige former for dans, har en fortid som konkurrence gymnast, og så danser hun så meget, hun overhovedet kan i sin fritid.

 

 

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13
4281 Gørlev

Tlf.: 58 85 51 64
Email: kontoret(at)idraetsefterskolen.dk