fodbold på kunstgræs og almindeligt græs

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

nogle rare og inspirerende rammer

Moderne springcenter

- med klatrevæg og musiklokale

Vi passer på hinanden

- og på vore ting

Faciliteter på Gørlev Idrætsefterskole

Vi er meget stolte af de faciliteter, som er med til at skabe rammerne for skolens elever.

Alle elever lever og bor under samme tag. Hjertet af skolen er den gamle alderdomshjemsbygning som skolen overtog i 1986. Der er efterfølgende bygget ud af flere omgange. Alle elever bor her. Vi bor på 2-, 3- og 4-mandsværelser. Der er værelser i forskellige størrelser. Elevernes baderum findes på gangene i nærheden af deres værelser.
Skolens køkken og spisesal findes i umiddelbar nærhed af elevværelserne.

I 2013 købte skolen Gørlev gl. rådhus. Denne bygning skal være centrum for elevernes boglige undervisning, skolens administration og lærernes arbejdslokaler.

EnerGIEn er navnet på skolens indendørs idrætsanlæg. Her er alt hvad vi kan ønske os!

Fodboldlinjen spiller fodbold på vores egen græsbane i umiddelbar nærhed af skolen og andre græsbaner i byen. Endvidere har vi i dagtimerne rådighed over kunstgræsbanen ved Gørlevhallen, en fantastisk dejlig nyanlagt bane. Mere og mere af fodboldundervisningen foregår på kunstgræs.

Kunstgræsbanen ligger ved Gørlevhallen ca. 5 minutter fra skolen. Gørlevhallen og tennisbanerne i umiddelbar nærhed af hallen bruges også i forbindelse med undervisning.

Skolens friluftslinje har gennem mange år oparbejdet en rigtig god grej-bank, som alle skolens elever ved forskellige lejligheder nyder godt af. Rundt om skolen har vi et område på 5,5 hektar. På dette område findes en shelterplads midt i skolens lille skov. Shelterpladsen er centrum for skolens friluftslinje, når de har undervisning på skolen.
Ofte cykler friluftslinjen til "Skrænten" - skolens sommerhus ved Ornum strand. Med udgangspunkt i Skrænten laver friluftslinjen mange af sind aktiviteter. Herunder vandsport i kajak og kano.

Vi passer godt på tingene og synes det er meget vigtigt at elever og medarbejdere passer godt på tingene og holder skolen ren og i orden.