Fodboldlinje

- seriøs træning - med dine bedste venner

- træning på kunstgræsbaner

Fodboldtræning

- det gør ikke noget at det er sjovt!

Fodbold

Fodbold Gørlev Idrætsefterskole

Elsker du høj intensitet, lækre detaljer, syngende tacklinger og mål? Har du lyst til at udvikle dig som spiller, men også som en del af et hold? Så er fodboldlinjen noget for dig.

Foldboldlinjen er for dig, der elsker at have en bold ved fødderne – helst hele tiden. På linjen oplever du en træning, der kan gøre dig til en bedre fodboldspiller. Vores mål er at skabe en stærkere individualist, som forstår at bruge sine kompetencer på et hold.

Linjen er både for dig, der spiller på eliteniveau, dig, der spiller for sjov, eller dig, der er lige midt i mellem. Vi ser dit potentiale som spiller og tilpasser træningen efter det. Det gør vi både ved at inddele træningen i sværhedsgrader og ved lytte til dine ønsker.

På Gørlevs fodboldlinje er ambitionen at gøre dig til en fodboldspiller og sætte dig på det hold, der udfordrer dig mest muligt. Derfor spiller vi massevis af kampe mod både klubber, skoler og andre efterskoler.

Vi deltager i idrætsefterskolernes turnering, hvor målet altid er at kvalificere sig til Danmarksmesterskaberne. Derudover deltager vi også i Skoleligaen.

Vores træningsfaciliteter består af 11-mands og 7-mands græsbaner samt ny 11-mands og 5-mands kunststofbaner.

Du vil møde engagerede trænere, der ligesom dig elsker fodbold. De har mange års erfaring som både spillere og trænere. De er træneruddannet fra DBU med henholdsvis B2-kurset og A-licens, og træner/har trænet i FCN, Slagelse B/I samt 1. division øst U15.

Kan du slet ikke få nok af fodbold, har du mulighed for at kombinere dit linjefag med indendørs fodbold, hvor der både spilles traditionelt og futsal.

Vi glæder os til at se dig og til at hjælpe dig med at udvikle dit talent på fodboldlinjen.

FC Vestsjælland

Gørlev Idrætsefterskole har i 2014 indgået en aftale om samarbejde omkring fodbold.

FC Vestsjælland har mulighed for at sende et par drenge på efterskole. Drengene er på efterskole på samme vilkår som øvrige elever. Men kan få en talentordning på skolen, der giver dem mulighed for at komme til træning i fodboldklubben FC Vestsjælland.

Skolens elever har mulighed for at komme til prøvetræning i FC Vestsjælland.

På trænersiden er der mulighed for gensidig erfaringsudveksling og inspiration.

KLIK HER, for at besøge FC Vestsjællands hjemmeside.