- venskab og fællesskab

Besøg skolen

- efterskolernes dag sidste søndag i september

Venner for livet

- sport, idræt og masser af udvikling

Tak for din interesse for vores skole. Vi håber at du her på hjemmesiden, kan danne dig et indtryk af Gørlev Idrætsefterskole. Såfremt du er interesseret i at besøge skolen, er du velkommen til at kontakte os med henblik på et besøg.

Det bedste tidspunkt for besøg er på Efterskolernes dag - sidste søndag i september eller på Efterskolernes aften - anden onsdag i januar.

Der kan arrangeres besøg og rundvisning på andre tidspunkter - kontakt skolens kontor.

Et efterskoleår på Gørlev Idrætsefterskole byder på masser af oplevelser, idræt og et helt fantastisk fællesskab.

Fællesskabet blandt alle skolens elever er det allermest betydningsfulde vi arbejder med på Gørlev Idrætsefterskolen. Som en del af et fællesskab er begreber som ansvar og tillid af helt afgørende betydning. Tryghed er en forudsætning for personlig udvikling. Vi arbejder med at skabe denne tryghed - bl.a. gennem nogle rammer omkring fællesskabet og efterskolelivet, der administreres konsekvent.

Sport og idræt er vi alle begejstrede for. Sporten giver os masser af gode oplevelser - og gennem arbejdet lærer vi en masse om os selv og vores kammerater. Som elev kommer sport og idræt til at fylde rigtig meget i din hverdag! Vi stiller ikke krav om, at du skal være dygtig på forhånd, men du skal kunne lide at dyrke idræt og du skal gøre det med masser af energi.

Vi lægger stor vægt på en positiv stemning blandt alle, der har deres gang på Gørlev Idrætsefterskole.

Brochure