Optagelsesprocedure.

Vil du gerne være elev på Gørlev Idrætsefterskole - er opstartsproceduren følgende:

1. Man udfylder tilmeldingsblanketten til den aktuelle årgang.

2. Man får meddelelse fra skolen om, at man har fået reserveret en plads.

3. I juni måned - året før skolestart - bliver man indkaldt til orienterende møde.

4. På orienterende møde i august/september - året før skolestart - får man en grundig orientering, om det efterskoleår - der er i vente.

5. Efter orienterende møde betaler man et tilmeldingsgebyr, som en bekræftelse på at man er helt klar til et år på Gørlev Idrætsefterskole.

6. I december - året før skolestart - skal man vælge sine linjefag. Man vælger to linjefag. Skolen garanterer, at man får sit højeste ønske om linjefag opfyldt. Vi bestræber os også på at opfylde dit næsthøjeste ønske.

7. I løbet af foråret inviteres man til "kommende elevers aften". Første gang hele elevholdet er samlet.

8. Forældrene inviteres til en forældredag uden deltagelse af elever inden skolestart.

9. Skolestart.

Tak for din interesse. Gørlev Idrætsefterskole er din skole