Sagt om os

De unge mærker engagementet på skolen og bliver selv begejstrede og engagerer sig i de forskellige fag, friluftsoplevelser og mange andre ting, som de ellers ikke ville have kastet sig ud i.

Sagt om os

Oplevelserne i kontaktgruppen rystede os godt sammen og gjorde os til en tættere gruppe. Til høstbal, på "find selv hjem tur" og på skkitur. Vi ser generelt bare hinanden på dybt vand; det knytter os tæt sammen. Den største oplevelse på Gørlev er at lære alle de andre at kende.

Sagt om os

I fritiden spiller jeg beachvolleyball eller fodbold, hvis jeg har lyst. Vi går meget op i at vinde og ha' det sjovt på samme tid. Ind i mellem timerne hygger vi og der sker hele tiden noget. Der er mange initiativer og "gang i den"

Sagt om os

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke. Det er godt at vi ikke allesammen er ens.

Sagt om os

Man har jo det hele på Gørlev. Vi har havet, skove, kunstgræs og springcenter. Og så er der byen, hvor vi kan købe ind. Det er rart at ligge i byen uden at mærke det.

Sagt om os

Mit efterskoleår var det bedste i mit liv. Det gjorde mig mere moden, selvstændig og gav mig lyst til at tage udfordringer op, jeg ellers aldrig havde turdet. Den positive holdning jeg lærte at bidrage med på Gørlev, har været med til at hjælpe mig godt igang på gym.

Sagt om os

Jeg kan godt lide at her er pænt og ordentligt. Man bliver ligesom i bedre humør af at være i nogle rare omgivelser.

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13
4281 Gørlev

Tlf.: 58 85 51 64
Email: kontoret(at)idraetsefterskolen.dk