Musiklinje

- lækre faciliteter

Professionelt indspilningsstudio

- fyr den af med dine venner

Masser af koncerter

- udlev dine stjernedrømme

Musik

Gørlev Idrætsefterskole Musik

Tag din guitar med på efterskole og vær med til at indspille et unik soundtrack til dit efterskoleår. På musiklinjen får du lov til at danne dit helt eget band, og du bestemmer helt selv, om du skal være forsanger, trommeslager eller den med trianglen.

 Når du for det meste bruger din hverdag i hallen iført svedigt sportstøj, kan det være rart med en velfortjent pause til fordybelse. Musik er fordybelse. Hermed ikke sagt, at musik ikke giver sved på panden, for det skal der nok komme, når du står på scenen og skal optræde foran venner og familie. På musiklinjen har du mulighed for at udfolde din kreativitet. Du får både muligheden for at skrive dine egne numre og efterfølgende at indspille dem i vores professionelle lydstudie.

 Musiklinjen er for alle, der har lyst til at udfordre sig selv med spændende musik. Den er for dig, der gerne vil være en del af et musikalsk fællesskab. Både for dig, der har spillet før, og dig, der mest har spillet Guitar Hero foran fjernsynet.

 Har du aldrig stået på en scene før, sørger vi for, at du får en tryg debut. Det bliver sammen med dine bedste venner foran det gladeste publikum bestående af din efterskolefamilie. Musiklinjen spiller op til dans både til forårskoncerten, juleafslutningen og mange flere arrangementer på skolen.

Derudover deltager vi også meget gerne til Efterskolernes Musikfestival. Her kommer du ud og lytter til andre unges musik og optræder med det musik, du selv har komponeret.

 

Skolens musiklokale gemmer på alverdens spændende instrumenter. Kom og prøv dem af og find dit fortrukne instrument. Tag det med under armen og læg vejen forbi vores splinternye lydstudie. Her kan du indspille dine egne sange, så de får en professionel klang.

Når sangen er indspillet, får du også lov til at lave din helt egen musikvideo, som vi hjælper dig med at redigere.

Skolens musiklærer har stor musikalsk erfaring. Han kan spille på de fleste instrumenter og kender alt til det med at være en del af et band.

Vil du gerne jamme endnu mere derudaf, har du også mulighed for at få musikalske valgfag såsom kor og guitar.

Så har du mod på et musikalsk eventyr fyldt med sang, sjov og sammenspil, glæder vi os til at fyre den af med dig hele næste år.

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13
4281 Gørlev

Tlf.: 58 85 51 64
Email: kontoret(at)idraetsefterskolen.dk