Vi spiser godt i Gørlev

På Gørlev Idrætsefterskole spiser vi godt. Til de tre hovedmåltider møder man op - sidder på sin faste plads ved bordet, og kan se frem til et dejligt måltid mad.

Morgenmaden består af forskellige former for ske-mad, brød med ost, syltetøj eller kødpålæg. Endvidere er der mulighed for at få frugt som supplement til sin morgenmad.

Midt på dagen spiser vi varm mad. Eleverne har medindflydelse på madplanen. Vi spiser varieret. To gange om måneden spiser vi enten kødløst eller fisk.

Til aften er der en stor og varieret buffet. Der er altid mulighed for at spise brød og pålæg, samt salat og lune retter.

Vi har tre mindre ekstra måltider/forfriskninger i løbet af dagen.

Eleverne er med til at arbejde i skolens køkken, både i forbindelse med madlavning og oprydning/opvask.

Elitesmiley

Vores køkken og generelle omgang med fødevarer bliver grundigt kontrolleret af sundhedsstyrelsen.

KLIK HER - for at læse den seneste kontrolrapport fra sundhedsstyrelsens besøg.