Springlinje

- udvikling med stil

Gørlev Idrætsefterskole

- bare derudaf

Springcenter

- masser af muligheder

Springgymnastik

Har du lyst til at flyve højt og falde blødt? Så er springlinjen noget for dig. I de kæmpemæssige trampoliner har du mulighed for at sætte kurs mod himlen i Gørlevs enorme springcenter.

På springlinjen får du med garanti rykket dine grænser. Du får den bedste vejledning i lige præcis det spring, der står øverst på din ”det-skal-jeg-bare-lære-i-år-liste”.

Hver springlektion begynder med hård fysisk træning, der sikrer dig, som springer, en uundværlig grundstyrke.

Har du mange års erfaring som springer, kan du glæde dig til en masse nye udfordringer og anderledes spring. Hvis du aldrig har sprunget før, bliver du på springlinjen introduceret for et helt nyt univers fyldt med massere af sus i maven. Alle kan være med, det eneste det kræver er gåpåmod og lysten til at flyve.

Du får mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige former for konkurrencer på springlinjen.

I Gørlevs splinternye springcenter er gulvet spækket til med stortrampoliner, der leder ud til skumgrave og en enkelt pomfritgrav. Redskabsrummet gemmer på et utal af det nyeste indenfor springartikler, og ved hver springbane er der monteret kameraer, så du, efter du har afsluttet dit spring, straks kan beundre det på tv-skærmene i hallen.  

Trænerne på springlinjen er dygtige og ambitiøse. Alle har flere års erfaring som både gymnaster og trænere. De ved, hvad der er værd at vide om gymnastik og meget mere. Især er de erfarne, når det kommer til teamgym, akrobatik og tumbling.

Kan du kun få for lidt gymnastik, har du muligheden for at vælge valgfag som teamgym eller spring-tilvalg.

På springlinjen ser vi frem til at springe, lege og grine sammen med dig samtidig med at din personlige udvikling som springgymnast får et boost.

 

 

 

Gørlev Idrætsefterskole
Kirkevangen 13
4281 Gørlev

Tlf.: 58 85 51 64
Email: kontoret(at)idraetsefterskolen.dk