- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

LEDIG PIGEPLADS!!

Da en af vores piger  har valgt, at efterskolelivet ikke er noget for hende - søger vi en pige, der er frisk på et år hos os!

Vi har:
- over 160 nye venner, der står klar til at tage i mod nye venner!
- en flok ansatte, der er klar til at sætte nogle rammer for et fedt år fyldt med oplevelser!
- en kalender fyldt med sport, faglig udvikling, oplevelser, sammenhold og fællesskab!

Kontakt skolen hvis du - eller nogen du kender - skal være en del af holdet - fællesskab fødes, når jeg bliver til os!
Tlf. 58 85 51 64 eller
kontoret(at)idraetsefterskolen.dk

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.