- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

EFTERSKOLERNES DAG
Søndag d. 27. september 2020

Det er desværre ikke muligt at tilmelde flere besøgende til Efterskolernes Dag. Man er velkommen til at besvare spørgeskemaet (se link herunder). Herved får vi jeres kontaktoplysninger og kan tage kontakt til jer for at aftale en rundvisning søndag d. 25. oktober.

Info vedr. orienterende møder for årgang 21/22

Vi glæder os til at se jer til ét af de fire orienterende møder, som I er blevet inviteret til.

Det er vigtigt for os, at vi tager højde for omstændighederne og passer godt på hinanden. Derfor vil de orienterende møder foregå i springcentret, hvor der er bedre plads. Her vil I sidde sammen med jeres barn og med afstand mellem familierne. Vi vil på det kraftigste opfordre til, at søskende ikke tager med til arrangementet.

Når eleverne skal vise jer rundt på skolen, vil I blive bedt om tage mundbind på. I kommer til at færdes på gangene men ikke inde på elevernes værelser.

AFLYSNING AF GL. ELEVDAG

Kære tidligere elever på Gørlev Idrætsefterskole,
Omstændighederne i forbindelse med COVID-19 gør, at vi ikke kan gennemføre en ordentlig gammel elevdag for jer.
Derfor er det med stor beklagelse, at vi må aflyse gammel elevdag i år.
Særligt overfor årgang 19/20 samt 10 og 25 års jubilarer er vi kede af, at vi ikke kan byde jer indenfor på jeres gamle efterskole. Vi må tage revanche til næste år.
Niels Skak Jensen

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.