- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

Kære gæster til Efterskolernes Dag

For at I ikke skal køre forgæves for at besøge os, så vil vi informere om de to kommende skoleår:
Der er fyldt op til skoleåret 22/23, og der er lange ventelister for både drenge og piger. Chancen for at få en plads inden skolestart er desværre minimal.

Til skoleåret 23/24 er der også ventelister for både drenge og piger. Her gælder det, at der er en god chance for at få en plads inden skolestart, hvis man bliver tilmeldt og skrevet på ventelisten nu.

Orienterende møder for årgang 22/23

Elever, der er optaget til årgang 22/23, har fået en mail med invitation til orienterende møder i september.

Vi afholder fire møder, og derfor har alle ikke fået samme tidspunkt og dato.

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.