- ansøg nu eller kontakt os for at høre mere.

10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole

– et år fyldt med sport, venskab og personlig udvikling.

Fællesskab

- når jeg bliver til os!

Udvikling

- i trygge rammer.

Nyheder og information

Rundvisning på Gørlev Idrætsefterskole i januar 2021

Hos os bliver der ikke åbent hus på Efterskolernes Aften, som har været planlagt til onsdag d. 13. januar 2021. I stedet bliver det muligt at tilmelde sig til et besøg med rundvisning og information om skolen på disse tidspunkter:

Onsdag d. 13. januar kl. 17.00 eller 19.00
Søndag d. 24. januar kl. 10.00, 12.30 eller 15.00

Der er krav om tilmelding, og det er først til mølle-princippet, som gør sig gældende. Klik her!

I spørgeskemaet skal man angive en mailadresse, og der sendes en svarkvittering dertil, hvis det er en gyldig mailadresse.

I ugen op til besøget sender vi en mail med nærmere informationer om mødested på skolen osv.

Hvis omstændighederne gør, at vi bliver nødt til at aflyse, så får alle besked pr. mail.

Information om tilmelding og ventelister Klik her!

Linjefag

Inden du starter på Gørlev Idrætsefterskole, skal du vælge to linjefag, som du kommer i dybden med. I dine linjefag fordyber du dig fagligt og udvikler dit potentiale. På linjen er du sammen med mange andre, som deler din passion for sport.

De mange forskellige linjefag er med til at give skolen sin styrke – det er godt, vi har elever med forskellige interesser.