Volleyball

Vilje og evner

- volley på Gørlev Idrætsefterskole

Volleyball

Oplev sejrssuset, når du kaster dig på maven efter bolden, eller når din serv dykker henover nettet og hamrer ned i gulvet. På Volleyballlinjen vil du opleve at blive en del at et fantastisk fællesskab, og mærke hvordan holdånden danner rammen for din rejse hen imod at blive en talentfuld volleyballspiller.

Linjen er for dig, der har viljen og lysten til at træne målrettet i et intenst og inspirerende volleyballmiljø. Der er fokus på dig og dine ønsker for træning, og ud fra individuelle samtaler og analyser af dit spil finder vi i fællesskab en målsætning for dit år med volleyball.

Stemningen er altid i top, når vi indtager hallen og udfordrer hinanden på linjen. For hvem er dagens bedste volleyhold? Slår andetholdet førsteholdet i dag? I volley kan alt ske. Det er dét, der givet suset i maven.

Satser du på at nå et højt niveau, er denne linje måske noget for dig.

Har du aldrig spillet volleyball før, vil du i løbet af året lære, hvordan man spiller rigtig volleyball. Du vil blive fortrolig med de basale slag som baggerslag, fingerslag, smash og blok. Hvem ved, måske er du på skolens førstehold inden året er omme.

Det vigtigste er ikke dit niveau, men at du har lysten til at arbejde målrettet med din sport.

For at sikre at du får en masse oplevelser med hjem i din efterskolerygsæk, sørger vi for at deltage i kampe og turneringer. Vi deltager altid i Sjællandsmesterskaberne for efterskoler, og hvis vi kvalificerer os, deltager vi også i Danmarksmesterskaberne for efterskoler.

Volleylinjen har tre indendørsbaner, der altid bliver brugt flittigt – både i volleytimerne men i den grad også om aftenen, når eleverne udfordrer hinanden i spændende gangdyster.

Når sandet begynder at blive varmt og himlen blå, elsker vi at spille udenfor på vores to beachvolleybaner.

Under hele dit ophold vejledes du af dygtige trænere. De har flere års erfaring indenfor volleyball på højt niveau. Både som divisionstræner, elitetræner, coach for herre ungdomslandsholdet og meget mere endnu.

Kom og vær med til at spille RIGTIG Volleyball. ”There is NO life without Volleyball”.

Volleyklubben Vestsjælland

Årets idrætsforening i Danmark 2012 er skolens samarbejdspartner indenfor volleyball.

Volleyklubbens erfarne og dygtige trænerstab indgår i den daglige undervisning på skolens volleylinje, sammen med skolens egen volleyballlærer.

Udover deltagelse i undervisningen indeholder aftalen med Volleyklubben Vestsjælland, også muligheder for yderligere træning og kampe for skolens elever. Samt mulighed for at opleve volleyball på allerhøjeste niveau i Danmark, når vi inviteres til hjemmekampe.

KLIK HER for at besøge Volleyklubben Vestsjællands hjemmeside.