Fodboldlærer til Gørlev Idrætsefterskole

På Gørlev Idrætsefterskole søger vi en lærer pr. 1. november 2022 eller snarest derefter. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Vi søger en linjefagslærer til linjefaget fodbold, der med faglighed og engagement vil indgå i tæt samarbejde med de andre lærere, som underviser i dette linjefag.

Aktiviteterne i vores linjefag har stor betydning for hverdagen på efterskolen, og vi lægger vægt på elevernes udvikling som boldspillere og mennesker. Vores nye kollega bliver en del af undervisningen for både piger og drenge, der har fodbold som linjefag.

Derudover indeholder stillingen undervisning i dansk, engelsk eller matematik, kontaktlærerfunktion, tilsyn og andre opgaver, der er relateret til arbejdet på en efterskole.

På Gørlev Idrætsefterskole kan du opleve

• 166 elever i 10. klasse
  • dygtige, ansvarsbevidste og humørfyldte kolleger
  • moderne fysiske rammer
  • alle elever har to linjefag
  • idræt er en central del af dannelsesarbejdet
  • en attraktiv efterskole og arbejdsplads
  • gode vilkår for både arbejdstid og løn
  • eget kontor på skolen til fx forberedelse

Vi forventer, at

• du har praktisk og gerne teoretisk erfaring med at træne og undervise unge mennesker i fodbold
  • du har lyst til at arbejde med vidunderlige, dejlige og bøvlede teenagere
  • dine livsværdier harmonerer med efterskolens værdier: engagement, ansvarlighed, fællesskab og trivsel
  • du prioriterer tydelig kommunikation
  • du kan skabe en positiv ramme om et aktivt efterskoleliv

Ansøgningsfristen er torsdag d. 15. september 2022.

Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag til forstander@idraetsefterskolen.dk

Vi afholder ansættelsessamtaler mandag til fredag i uge 38.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Du er meget velkommen til at kontakte forstander Niels Skak Jensen 30 23 50 71 eller viceforstander Karen Ingerslev Studstrup 40 21 65 02.

Skolens værdigrundlag, beskrivelse af linjefag og andre informationer findes her på vores hjemmeside eller på Facebook www.facebook.com/idraetsefterskolen.