Billedet er et luftfoto af Gørlev Idrætsefterskole.

Opdateret d. 15. marts.

Der er lukket for tilmeldinger til rundvisning i marts måned.

 

Det er snart muligt at komme på besøg og få en rundvisning. Vi har planlagt nogle aftener i marts måned, hvor vores elever gerne vil give en rundvisning.

Vi opfordrer til, at det kun er den kommende elev og forældrene, der kommer på besøg og får en rundvisning.

Tidspunkter

  • Onsdag d. 2. marts
  • Tirsdag d. 8. marts
  • Torsdag d. 10. marts
  • Mandag d. 14. marts
  • Onsdag d. 16. marts
  • Torsdag d. 31. marts

Tilmelding

Der er krav om tilmelding til en rundvisning på vores efterskole.

Tilmelding sker via et spørgeskema. Linket er fjernet, fordi der er lukket for tilmelding.

Til hvert tidspunkt kan tre familier komme på besøg. Derfor vil den enkelte svarmulighed ikke være tilgængelig, når det antal er nået.

Når spørgeskemaet er udfyldt og sendt, får I en svarkvittering på den mailadresse, der bliver oplyst. Det hænder, at disse mails havner i spamfilteret, så det skal I være opmærksomme på.

Tid

I skal regne med, at en rundvisning tager 30-60 minutter. Det er derfor en god idé at afsætte 1 time til besøget på vores efterskole.

Ventelister

Der er ventelister til de kommende skoleår.
2022/2023: Vi beder jer ringe til kontoret, inden I tilmelder jer til rundvisning, hvis jeres barn endnu ikke er tilmeldt og står på ventelisten.
2023/2024: Vi beder jer ringe til kontoret, inden I tilmelder jer til rundvisning, hvis jeres barn endnu ikke er tilmeldt og står på ventelisten.
2024/2025: Ventelisterne er korte, og der er gode chancer for at blive optaget til dette skoleår på et senere tidspunkt.