Kom på besøg og få en rundvisning

I marts måned har vi arrangeret nogle aftener, hvor der er mulighed for at komme på besøg. Vores elever vil vise rundt på skolen og fortælle om, hvordan det er at være efterskoleelev på Gørlev Idrætsefterskole.

Tidspunkter

 • Onsdag d. 1. marts
 • Torsdag d. 9. marts
 • Mandag d. 13. marts
 • Tirsdag d. 21. marts
 • Onsdag d. 29. marts

Ventelister og optagelse

Man kan gå i 10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole.

Der er ventelister til de tre kommende skoleår.

2024/2025: Vi beder jer ringe til kontoret, inden I tilmelder jer til rundvisning, hvis jeres barn endnu ikke er optaget eller står på ventelisten.

Tilmelding

Der er krav om tilmelding til en rundvisning på vores efterskole.

Tilmelding sker via et spørgeskema på dette link: Tilmelding til rundvisning

Der bliver automatisk sendt en kopi af jeres svar til den mailadresse, der bliver oplyst. Det hænder, at disse mails havner i spamfilteret, så det skal I være opmærksomme på.

Til hvert tidspunkt kan fire familier komme på besøg. Derfor vil den enkelte svarmulighed ikke være tilgængelig, når det antal er nået.

Vi opfordrer til, at det kun er den kommende elev og forældrene, der kommer på besøg og får en rundvisning.

Praktiske informationer

I skal regne med, at en rundvisning tager 30-60 minutter. Det er derfor en god idé at afsætte 1 time til besøget på vores efterskole.

Find vej til Gørlev Idrætsefterskole: Kørselsvejledning

Kom og besøg os til Efterskolernes Aften!

Så er der ikke længe til, at vi har åbent hus i anledning af Efterskolernes Aften. Sæt kryds i kalenderen onsdag d. 11. januar. Vi glæder os til at få besøg fra kl. 18.00-21.00.

Find vej til Gørlev Idrætsefterskole: Kørselsvejledning


Optagelsesprocedure, tilmelding og ventelister

Hvis du er interesseret i at blive efterskoleelev i Gørlev, så er det vigtigt at læse om vores optagelsesprocedure, tilmelding og ikke mindst ventelisterne. Der er nemlig ventelister til de kommende skoleår.


Program, praktisk information og kort

 

Næste gang, der er åbent hus på alle landets efterskoler, er i forbindelse med Efterskolernes Aften.

Det foregår onsdag d. 11. januar kl. 18.00-21.00. Denne aften åbner vi dørene for alle interesserede. Kom på besøg, få en rundvisning og snak med elever og lærere.

Praktisk information

Der er ventelister til de kommende skoleår. Se mere her: Venteliste

Læs om hvordan man bliver optaget: Optagelsesprocedure

Find vej til Gørlev Idrætsefterskole: Kørselsvejledning

Husk at tjekke seneste nyt på vores hjemmeside eller opslag på Facebook. Det er nemlig her, der kommer yderligere informationer om aftenens program.

Opdateret d. 27. oktober.

Der er lukket for tilmeldinger til rundvisning i oktober måned. Det næste tidspunkt for besøg er på Efterskolernes Aften, som finder sted onsdag d. 11. januar 2023.

 

I oktober måned har vi planlagt nogle aftener, hvor det er muligt at få en rundvisning på vores efterskole.

Tidspunkter

 • Tirsdag d. 4. oktober
 • Torsdag d. 6. oktober
 • Mandag d. 10. oktober
 • Onsdag d. 12. oktober
 • Tirsdag d. 25. oktober
 • Torsdag d. 27. oktober
 • Mandag d. 31. oktober

Vi opfordrer til, at det kun er den kommende elev og forældrene, der kommer på besøg og får en rundvisning.

Ventelister og optagelse

Man kan gå i 10. klasse på Gørlev Idrætsefterskole.

Der er ventelister til de kommende skoleår.

23/24 og 24/25: Vi beder jer ringe til kontoret, inden I tilmelder jer til rundvisning, hvis jeres barn endnu ikke er optaget eller står på ventelisten.

25/26: Der er få ledige pladser til både drenge og piger.

Tilmelding

Der er krav om tilmelding til en rundvisning på vores efterskole.

Tilmelding sker via et spørgeskema på dette link: Tilmelding til rundvisning

Til hvert tidspunkt kan fire familier komme på besøg. Derfor vil den enkelte svarmulighed ikke være tilgængelig, når det antal er nået.

Der bliver automatisk sendt en kopi af jeres svar til den mailadresse, der bliver oplyst. Det hænder, at disse mails havner i spamfilteret, så det skal I være opmærksomme på.

Tid

I skal regne med, at en rundvisning tager 30-60 minutter. Det er derfor en god idé at afsætte 1 time til besøget på vores efterskole. 

Opdateret d. 21. september

Kom og besøg Gørlev Idrætsefterskole!
Igen i år har vi gjort os umage for at lave et godt program med rundvisning, gymnastik og ikke mindst aktivitet i linjefagene. Efterskolernes Dag er alletiders mulighed for at besøge os, hvis du er interesseret i Gørlev Idrætsefterskole.

Ventelister og tilmelding til de kommende skoleår

Der er optaget til skoleåret 23/24. Ventelisterne for både drenge og piger er så lange, at det ikke er muligt at få en plads inden skolestart.

Til skoleåret 24/25 er der også lange ventelister for både drenge og piger. Chancen for at få en plads inden skolestart er desværre minimal.

Der er stadig ledige pladser til skoleåret 25/26 for både drenge og piger.

👉 De tilmeldingsblanketter, vi modtager pr. mail efter kl. 15.00 fredag d. 23. september, bliver ikke registreret før mandag d. 26. september. 

Program for Efterskolernes Dag
Det er en rigtig god idé at tjekke programmet ud allerede nu, for der er nemlig forskellige tidspunkter for aktiviteterne i linjefagene. Skolen er åben for alle interesserede kl. 13.00-17.00, og vi er selvfølgelig klar til både en rundvisning og en snak i hele tidsrummet.

Se programmet herunder sammen med de praktiske informationer og oversigtskortet.

Indbydelse til årgang 2011/2012

Kære årgang 2011/2012,

Det er nu 10 år siden, I var elever på Gørlev Idrætsefterskole. Vi indbyder derfor til 10 års jubilæum på skolen lørdag den 24. september 2022 kl. 11.00.

Vi spiser en frokost sammen og genopfrisker minder fra jeres efterskoleår. Der vil også være en rundvisning og fotografering.

Fra kl. 14.00 og indtil kl. 17.00 fortsætter Gl. Elevdag sammen med øvrige årgange fra GIE – med fællessang, volleyballturnering mv.

Vi medarbejdere glæder os til at se så mange af jer som overhovedet muligt – helst jer alle sammen. Så jeg håber, at I opfordrer hinanden til at møde op.

Af hensyn til frokosten vil vi gerne bede om jeres tilmelding senest mandag den 19. september.

Tilmelding kan ske pr. mail til kontoret@idraetsefterskolen.dk eller på tlf. 58 85 51 64 lokal 1.

Med venlig hilsen

Niels Skak Jensen

Forstander

Efterskolernes Dag søndag d. 25. september

Den sidste søndag i september er der åbent hus på alle landets efterskoler, og vi er begyndt at glæde os til at vise vores efterskole frem.

Hvis du er interesseret i at se Gørlev Idrætsefterskole, så vil vi opfordre dig til at komme på besøg til Efterskolernes Dag.

Skolen er åben for alle interesserede kl. 13.00-17.00.

Hold øje med vores hjemmeside, Facebook og Instagram. Her laver vi opslag med praktiske informationer om bl.a. program, optagelse og ventelister.

Vi glæder os til at få besøg!

Att. elever og forældre til årgang 23/24 🌞
Tirsdag d. 7. juni sendte Gitte en invitation til de obligatoriske orienterende møder til jer, der har reserveret en plads til skoleåret 23/24.
De orienterende møder finder sted i august og september.

 

👉 Tjek jeres mail, hvis I ikke allerede har gjort det.

🙏 Giv os besked hurtigst muligt, hvis I alligevel ikke ønsker at benytte jer af den reserverede plads til skoleåret 23/24.

I kan ringe til os på 58 85 51 64 eller sende en mail til gitte.skak@idraetsefterskolen.dk.

Af Emilie Wittrup Holm & Emma Agersø Nielsen

Elever på Gørlev Idrætsefterskole årgang 2021/2022

Linjefag: Emilie: Badminton & Spring, Emma: Dans & Håndbold

Vi står forventningsfulde med blikket rettet ned på gulvet, inden musikken starter, og vi som én enhed for første gang skal præstere. Musikken begynder, adrenalinen pumper og en hal fyldt med mennesker møder vores blikke, da seriens første trin går i gang. Opbakningen fra publikum overdøvede nervøsiteten, og før vi vidste af det, havde vi været igennem 9 forskellige serier og springsekvenser, som sammen udgør vores elevholds opvisning.

De sidste mange måneder, er blevet brugt på intensiv træning, som har ledt frem til netop den følelse af, at stå foran et publikum og fremvise noget man i fælleskab har brugt mange timer og kræfter på. Det hele startede i efteråret, hvor vi på vores linjefag blev introduceret til nye serier, der skulle indgå i opvisningen. Danse-, rytme- og springlinjen har hver især deres egen serie, som de har lagt meget tid og energi i. Derudover er pige-, drenge- og fællesgymnastiktimerne også blevet brugt på at øve fejesving, strakte arme og stå på lige rækker.

Sidst i februar havde vi 3 gymnastikemnedage, hvor fokusset var på at sætte hele opvisningen sammen og øve overgange. Det var 3 hårde, men sjove dage, hvor vi fik sved på panden og vores koncentration blev sat på prøve. Det var også de dage, hvor vi kunne mærke, at vi rykkede os hen imod målet, og vi gik fra at have mange bolde i luften til at være ét fuldendt fællesskab.

For mange af os var det en ny følelse at skulle stå på gulvet foran familie og venner for første gang. At skulle præstere for venner, familie og en hal fyldt med nye ansigter, lagde et kæmpe pres på vores skuldre, samtidig med at det gav et kick for at yde sit bedste.

At skulle lave en opvisning med 153 elever, er en lang proces, der kræver meget af en. Selvom vi på Gørlev Idrætsefterskole, har 3 timers gymnastik om ugen, så fylder de andre linjefag mindst lige så meget. Mange starter på skolen uden nogle form for gymnastiskerfaring, men det sætter ikke en stopper for ambitionerne og forventninger til os. Mange startede fra scratch, og det har krævet en individuel indsats fra alle, hvilket til tider har taget hårdt på en, fordi det sommetider har været svært at se vejen frem til målet. Men da vi en fredag eftermiddag for første gang kørte hele opvisningen igennem i vores egen hal, var det en fed følelse af, at vi havde lært alt det vi skulle nå til tiden, og vi var klar til at køre Sjælland rundt og fremføre vores opvisning.

Så godt som vi nu troede, at vi var klar til at tage forskellige haller og foreninger med storm, stødte vi på et stort problem før det hele overhovedet var begyndt. Vores opvisningstøj kunne ikke komme ud af Ukraine, og lærerne skulle tænke hurtigt for at finde en ny løsning. I de to første opvisninger måtte vi derfor gå på gulvet iført plan B. Selvom vi ikke var iført vores ”rigtige” opvisningstøj, ændrede det ikke på stemningen og sammenholdet vi havde på gulvet.

Opvisning i Hillerød d. 5 marts iført blå top og blå shorts. 

De gule og grønne dragter nåede heldigvis frem til tredje opvisning i Kalundborg, hvor hallen var fyldt med venner, familie og gamle elever.

Vi har tournéret rundt i forskellige byer på Sjælland og optrådt for mange tusindende af mennesker. I denne opvisningsperiode har der været fuld fart på, knap så meget søvn, men heldigvis har der stadig været plads til, at vi kunne hygge os på skolen og til og fra opvisningerne.

I weekenderne har vi været tidligt oppe og klar til at tage afsted med busserne. Busturerne blev brugt på alt fra hårfletning og middagslure til høj musik og sjove stunder, hvilket var med til at få humøret helt i top, inden vi gik på gulvet.

Fra opvisning til opvisning har vi kunne mærke, at vi har udviklet os og er blevet bedre. Vi er blevet mere trygge i serierne, og har derfor fået mere overskud til at kigge op, smile og nyde publikums begejstring. Det er fedt at stå på gulvet og vide, at man har fuldstændig styr på serierne og samtidig vide, at ens kammarater også føler sig tilpasse og gør deres bedste.

Opvisning i Hvalsø d. 26 marts iført opvisningstøj

Det har været en hel speciel følelse at få øje på sin familie blandt publikum, og det gav en ekstra energi at vide, at nogle havde øjnene ekstra meget rettet mod en.

Vi er nu ved vejs ende og færdige med opvisningerne. Det har været en fed og anderledes oplevelse at få med i bagagen. Vi har rykket os meget, fra vi startede tilbage i efteråret, og det har været med til at udvikle os individuelt, men vigtigst af alt har det styrket vores sammenhold og fællesskab som efterskoleelver.

Når jeg bliver til os.